Feest en Uitgaan

 
Zoek hier een feest in uw regio

 Vrijgezellenfeesten    Kinderfeesten    Bedrijfsfeesten    Verjaardagsfeesten    Familiefeesten    Huwelijksfeesten

Feest en Uitgaan

   
 
Festival agenda:
Dance Valley
Datum: 6 augustus 2011
Plaats: Spaarnwoude Velsen Zuid

Dance Valley staat al tijden bekend als een goed festival. Dit jaar zijn we al weer toe aan de 16de editie van dit dance festival, en de organisatie wil dan ook flink uitpakken met diverse bekende dj's! Een dag lang van 11:00 - 23:00 uur is Spaarnwoude weer het centrum van het dance universum.

Dance Valley
   Ga naar de website   

 
Pinkpop
Datum: 11 t/m 13 juni 2011
Plaats: Landgraaf

Nederlands bekendste festival Pinkpop brengt dit jaar haar 41ste editie en vindt plaats op Megaland in Landgraaf. Zoals altijd zijn er weer drie podia waar de beste bands een weergaloos optreden zullen verzorgen voor de bezoekers van dit oudste rockfestival ter wereld.

Pinkpop
   Ga naar de website   

 
Reggae Geel
Datum: 5 en 6 augustus 2011
Plaats: Zandstraat, Geel, Belgie

Vlak over de grens kun je in Geel ieder jaar genieten van de allerbeste reggae artiesten met de meest relaxte muziek!
De echte reggaefans logeren natuurlijk twee dagen ( 5 en 6 augustus) op de camping. Op de camping is het altijd genieten, met je favoriete muziek tot in de vroege uurtjes!

Reggae Sundance
   Ga naar de website   

 
Lowlands
Datum: 19 t/m 21 augustus 2011
Plaats: Walibi World Biddinghuizen

Lowlands is een driedaags muziekfestival dat vanaf 1993 jaarlijks in Walibi World te Biddinghuizen terugkeerd. Dit festival is begonnen als variatie op festivals als Pinkpop en Dynamo Open Air voor de  wat meer alternatieve muziek. Het festival biedt ook ander amusement zoals literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip.

Lowlands
   Ga naar de website   

 
Pukkelpop
Datum: 18 t/m 20 augustus 2011
Plaats: Hasselt-Kiewit, Belgie

Ook dit jaar is er weer een Pukkelpop. Momenteel zijn er niet veel acts bekend. Houdt daarom deze site in de gaten voor meer nieuws. Je kunt er zeker wel van uit gaan dat er weer grote namen op het affiche komen.

   Ga naar de website   

 
Zwarte Cross Festival
Datum: 15 t/m 17 juli 2011
Plaats: Lichtenvoorde

Het Zwarte Cross Festival heeft wel iets voor iedereen om de zintuigen te laten prikkelen. Verdeeld over het festivalterrein zijn er vele activiteiten zoals motorcross, optredens, attracties en grappige stunts. Ook zijn er vele activiteiten voor de kleintjes.

Zwarte Cross Festival
   Ga naar de website   

 
North Sea Jazz Festival
Datum: 08 t/m 10 juli 2011
Plaats: Ahoy Rotterdam

Het North Sea Jazz Festival is uitgegroeid tot het grootste overdekt jazz festival van de wereld. Met zowel aandacht voor de wat oudere New Orleans jazz, swing, bop en free jazz als de wat modernere fusion, avant-garde jazz en electronic jazz, de meeste smaken zijn altijd wel op het North Sea Jazz Festival aanwezig.  Het North Sea Jazz Festival is een grootse gebeurtenis dat iedere keer ongeveer 65.000 jazz en muziek liefhebbers uit diverse landen aantrekt.

North Sea Jazz Festival
   Ga naar de website   

 
Nederlands Film Festival
Datum: 21 september t/m 30 september 2011
Plaats: Utrecht

Het Nederlands Film Festival is een festival van 10 dagen waar alle Nederlandse filmproducties van dit jaar te zien zijn. Het leuke is dat het merendeel van deze films de premiere hebben tijdens dit festival. Op de laatste avond van het festival is de uitreiking van de Gouden Kalveren.

Nederlands Film Festival
   Ga naar de website   

 
Huntenpop
Datum: 12 en 13 augustus 2011
Plaats: Ulft

Huntenpop heeft dit jaar weer een mooi affiche met daarop De Staat, Anouk en Go Back To The Zoo. De organisatie gaat er dan ook van uit dat dat het dit jaar weer lekker druk zal worden, dus bestel snel je kaarten om deze editie van dit rockfestival mee te maken.

Huntenpop 
   Ga naar de website   

 
I Love Techno
Datum: 12 november 2011
Plaats: Flanders Expo, Gent, Belgie

I Love Techno is een techno festival dat gehouden wordt in Flanders Expo in Gent. Tijdens dit evenement worden de beste technosets gedraaid door bekende dj's uit binnen- en buitenland. In eerdere jaren had dit festival altijd bezoekersaantallen van rond de dertigduizend bezoekers, voornamelijk afkomstig uit de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

I Love Techno
   Ga naar de website   

Breda Jazz Festival
Datum: 2 t/m 5 juni 2011
Plaats: Breda

Het Breda Jazz Festival is het grootste jazz festival van Nederland. Het historische centrum van Breda is daarbij het decor van het vierdaagse Breda Jazz Festival. Het Breda Jazz Festival is begonnen in 1971 en is in zijn soort het oudste en grootste jazzfestival van Nederland waar ieder jaar zo'n 250 duizend jazzliefhebbers op de 20 podia, verdeeld door het centrum van Breda, af komen.

Breda Jazz Festival
   Ga naar de website   

Loveland Festival
Datum: 13 augustus 2011
Plaats: Sloterpark, Amsterdam

Op het Loveland Festival kun je genieten op de dansvloeren, bij de stages, in het reuzenrad, de zwembadjes, de roeibootjes, de boomhutten en in de rollerdisco area! Loveland heeft dit jaar besloten nog meer te investeren in de kwaliteit  van haar festival. Dit is terug te zien in de programmering van het festival, de aankleding en een nog betere organisatie. Loveland heeft een duidelijke keuze gemaakt voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Loveland Festival 
   Ga naar de website   

 


 


 

Uitgaansagenda - Linkpartners - Sitemap

Bookmark Feest en Uitgaan.nl